Szalagfűrész gép - Villanymotoros fekvő - artSteel VFG-600 Go to product page

  • Cikkszám: VFG-600
  • Elérhető: Raktáron
3 700 000 Ft + ÁFA

Az artSteel VGF-600 fekvő villanymotor szalagfűrész gép nagyteljesítményű, ipari felhasználásra készült. A gépet alkotó váz lemezének anyaga 5mm acél- Ezt lézerrel vágva és élhajlítva munkáljuk meg a pontos és precíz illesztésekért, hogy masszívvá és időtállóvá tegyük az Ön számára minden egyes VGF-600-as gépünket. Szintezőkkel ellátott fekvő villanymotoros szalagfűrészünk bármilyen terepen könnyedén használható. A gép beállítása kialakításánál fogva szintén egyszerű:
- a sín tagokra szétszedhető: a tagok hosszúsága egyenként 2,5 méter, így a három tag összhossza 7,5 méter.
- előtolása, valamint a vágófej vízszintes és függőleges mozgatása egyaránt manuális, de igény esetén kérhető elektromosan is.
- a mozgató kocsit speciálisan erre a célra alakítottuk ki
A gép 5,5 kW teljesítményű motorral, teljes érintésvédelemmel ellátva biztosítja a gyors, biztonságos és minőségi munkavégzést. Rönkbefogadó képessége 80 cm. Fontos tudnia, hogy szalagfűrészeink alkatrészeit teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek. Tekintse meg az artSteel VGF-600 villanymotoros fekvő szalagfűrészét munka közben, győződjön meg erejéről saját szemével – galériánkban talál videót a működésről! Tanyák, kisebb gazdaságok, tüzépek, fatelepek mellett lakossági felhasználásra is ajánljuk. (IPARI)