Villanymotoros fekvő szalagfűrész gép - artSteel VFG-600 PRO Go to product page

  • Cikkszám: VFG-600 PRO
  • Elérhető: Raktáron
5 900 000 Ft + ÁFA
Az artSteel VGF-600 PRO fekvő villanymotoros szalagfűrész gép nagyteljesítményű, ipari felhasználásra készült. A gépet alkotó váz lemezének anyaga 5mm acél- Ezt lézerrel vágva és él hajlítva munkáljuk meg a pontos és precíz illesztésekért, hogy masszívvá és időtállóvá tegyük az Ön számára minden egyes VGF-600 PRO-t gépünket. Szintezőkkel ellátott fekvő villanymotoros szalagfűrészünk bármilyen terepen könnyedén használható. A gép beállítása kialakításánál fogva szintén egyszerű:
·         -          a sín tagokra szétszedhető: a tagok hosszúsága egyenként 2,5 méter(120 kg/tag), így a három tag összhossza 7,5 méter.
·         -          előtolása, valamint a vágófej vízszintes és függőleges mozgatása egyaránt elektromosan erőteljes hajtóművökön keresztül állíthatóak.
·         -          a mozgató kocsit speciálisan erre a célra alakítottuk ki
·         A gép 7,5 kW teljesítményű motorral(alapkivitelben igény esetén nagyobb teljesítményű motorral is szereljük), teljes érintésvédelemmel ellátva biztosítja a gyors, biztonságos és minőségi munkavégzést. Rönkbefogadó képessége 80 cm. Fontos tudnia, hogy szalagfűrészeink alkatrészeit teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek. Tekintse meg az artSteel VGF-600 PRO-t villanymotoros fekvő szalagfűrészét munka közben, győződjön meg erejéről saját szemével – galériánkban talál videót a működésről! Tanyák, kisebb gazdaságok, tüzépek, fatelepek mellett lakossági felhasználásra is ajánljuk. (IPARI)