Faipari sorozatvágó (Single) - artSteel SVF-300 Go to product page

  • Cikkszám: SVF-300
  • Elérhető: Raktáron
5 860 000 Ft + ÁFA
Az artSteel SVF-300 Single faipari sorozatvágó gép nagyteljesítményű, ipari felhasználásra készült. A gépet alkotó váz lemezének anyaga 10 mm acél. Lézerrel vágva és élhajlítva munkáljuk meg a pontos és precíz illesztésekért, hogy masszívvá és időtállóvá tegyük az Ön számára minden egyes SVF-300 Single gépünket. Szintezőkkel ellátott villanymotoros sorozatvágó gépünk bármilyen terepen könnyedén beállítható. 

A gép beállítása kialakításánál fogva egyszerű:·
  • a gép tejesen automatikusan működik az indító gomb benyomásától kezdve
  • előtolása és az fa anyag mozgatása egyaránt elektromosan erőteljes hajtóművökön keresztül állíthatóak két előtoló egység segítségével, amelyből az egyik a betáplálást segíti a másik pedig a kész anyag távozását
A gép 5,5 kW teljesítményű motorral (alapkivitelben igény esetén nagyobb teljesítményű motorral is szereljük), teljes érintésvédelemmel ellátva biztosítja a gyors, biztonságos és minőségi munkavégzést. Fontos tudnia, hogy sorozatvágó alkatrészeit teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek. Tekintse meg az artSteel SVF-300 Single villanymotoros sorozatvágó gépünket munka közben, győződjön meg erejéről és pontosságáról saját szemével – galériánkban talál videót a működésről! Kisebb gazdaságok, tüzépek, fatelepek mellett lakossági felhasználásra is ajánljuk. (IPARI)