Ágaprító - Villanymotoros - artSteel VMA-300 Go to product page

  • Cikkszám: VMA-300
  • Elérhető: Raktáron
670 000 Ft + ÁFA
Az artSteel VMA-300 villanymotoros ágaprító gépet alkotó váz lemezének anyaga 5 mm-es vastagságú, amelyet lézerrel vágva és élhajlítva dolgozunk fel a gép építése során. Ezekkel a tökéletesen precíz, hajszálpontos illesztésekkel tesszük időtállóvá minden egyes VMA-300 ágaprítónkat.
A 4+1 késes kivitelben készült gép lendkerék összsúlya 65 kg, ami erőteljes nyomaték előállítására képes, a motor kímélése mellett. Természetesen a gép szívét alkotó motor is masszív munkára készült: 3 kW teljesítménnyel, 400V kivitelben, teljes érintésvédelemmel ellátva.
Fontos tudnia, hogy ágaprítónk minden egyes alkatrészét (beleértve az aprítókéseket is) teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek.

Milyen teljesítményt nyújt Önnek az artSteel VMA-300 villanymotoros ágaprító?

Ezt a gépet úgy alkottuk meg, hogy állandó társ lehessen a gyors és hatékony munkában. A géppel aprítható gally vastagsága max. 5 cm + az Y-elágazások: ez teszi ágaprítónkat rendkívül termelékennyé, hiszen akár 2-3 m3 / óra teljesítményre is képes. Természetesen ez az emberi tényező függvényében változhat, ám saját és vevőink tapasztalata is az, hogy ezzel a géppel élmény a munka.
A munka során keletkezett apríték hossza 20 mm és 25 mm között változik.
Tanyák, kisebb gazdaságok tüzépek, fatelepek és erdészetek számára ajánljuk (IPARI)