Ágaprító - Benzinmotoros - artSteel TREX-300 Go to product page

  • Cikkszám: TREX-300
  • Elérhető: Raktáron
2 250 000 Ft + ÁFA
T-REX 300-as modell az artSteel ipari felhasználásra tervezett T-REX 500 kistestvére. A gép minden alkatrésze lézer vágott és élhajlított acélból készült, hogy egy masszív, időtálló és fokozott teljesítményre képes géppel támogathassuk vállalkozása sikerét és hatékonyságát.
A T-REX gép szívét egy 15 lóerős Zongshen-motor jelenti, összesen 200 kg lendkerékkel. Két késes (+1 ellenkés) kivitelben és kétoldali ciklonnal ellátva készül a hatékonyabb kifúvás érdekében. A futómű része Knott gyártmányú torziós tengellyel, letalpalókkal, 2T kapcsoló fejjel műbizonylatokkal ellátva készül. Fontos tudnia, hogy ágaprítónk minden egyes alkatrészét (beleértve az aprítókéseket is) teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek. Az aprítót elláthatja fehér rendszámmal, amely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármilyen körülmények között vontathassa. Zöld rendszám esetén csak mezőgazdasági géppel lehet vontatni - ez az egyszerűbb és olcsóbb megoldás. Igény esetén FEHÉR RENDSZÁMMAL is!
Milyen teljesítményt nyújt Önnek az artSteel TREX-500 benzinmotoros ágaprító?
A garat mérete a kések felől 280 mm x 150 mm. A gép figyelemreméltóan komoly, 5-7 m3/ óra teljesítményre képes. Maximális aprítható gally vastagság 10 cm. A tölcsérben egy aktív fékező rendszer található, amivel szabályozható az aprítandó gallyak vastagsága. Egy védőgumi szőnyeggel is elláttuk, amely felfogja az aprítás, darálás során képződő port. A kifúvó kéménye 360 fokban elfordítható. Az apríték mérete 20-25 mm közötti. 

Tanyák, kisebb gazdaságok, erdészetek, önkormányzatok számára és lakossági felhasználásra ajánljuk (IPARI)