Ágaprító - Benzinmotoros - artSteel BMA-650 Go to product page

  • Cikkszám: BMA-650
  • Elérhető: Raktáron
720 000 Ft + ÁFA

Az artSteel BMA-650 típusú aprító gép váz lemezének anyaga 5mm vastagságban készül lézerrel vágva és élhajlítva. Ez az eljárás tökéletesen pontos és precíz illesztéseket eredményez, így építjük masszívvá és időtállóvá minden egyes artSteel BMA-650 ágaprító gépünket. 

4 + 1 késes kivitelben készülő gép lendkerekeinek összsúlya 65 kg, ami erőteljes nyomatékot állít elő. Ez által nem csak a motort kíméli, hanem a fogyasztása is a gyári érték alatt marad. A gép szívét alkotó motor mellett sem mehetünk el szó nélkül: alapértelmezett állapotban egy 15 lóerős teljesítményű Zonghsen-motorral építjük meg. Igény esetén Honda motorral is elkészítjük. Fontos tudnia, hogy ágaprítónk minden egyes alkatrészét (beleértve az aprítókéseket is) teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek.

Milyen teljesítményt nyújt Önnek az artSteel BMA-650 benzinmotoros ágaprító?
A garat 200 x 150 mm, az aprítható gally vastagsága 7 cm + az Y-elágazások, az apríték hossza 20 - 25mm  között változik. Nagy külterületeken gyors, megbízható és elképesztően hatékony társ lehet: gépünk 4-5 m3/óra teljesítményre is könnyedén képes lehet egy olyan gazdaságban, vagy vállalkozásnál, ahol összeszokott csapat dolgozik és precíz a munkamenet (pl. a gallyakat előkészítik).

Tekintse meg a galériában videónkat, ahol működés közben is láthatja, milyen gyors és hatékony munkát végez az artSteel BMA-650 benzinmotoros ágaprító. Tanyák, kisebb gazdaságok számára és lakossági felhasználásra ajánljuk (IPARI)