Rólunk

Rólunk

Fejes ArtSteel Kft. – Ismerjen meg minket!


Magyar vállalkozás a hatékony, precíz és biztonságos faipari munkavégzés szolgálatában

Azt gondolom, igazi kincs az életben, ha az ember munkája az, amit tiszta szívből szeret csinálni. Az első artSteel-prototípus gépek építése számomra eleinte szakmai érdeklődésből fakadó hobbi volt. Aztán szép fokozatosan teljes mértékig teret nyert az életemben, így lett a hobbiból szakma, az egyszemélyes vállalkozásból pedig egy profi csapat.

Mostanra már több mint 10 éve látjuk el artSteel márkajelzésű rönkhasítókkal, ágaprítókkal, szalagfűrészekkel és ezekhez kapcsolódó alkatrészekkel a hazai és külföldi piacot egyaránt.

Minden egyes gépünket úgy alkottuk meg, hogy adott gazdaság, vagy vállalat a méreteinek megfelelő módon elérhesse a maximális teljesítményt, minőségi munkával. Gondolunk azokra is, akik gépeinket használják: biztonságos, precíz, ugyanakkor kényelmes a munkavégzés gépeinkkel.

Mi úgy gondoljuk, ezeknek a gépeknek valóban lelke van, hiszen minden egyes darabjukat mi készítjük el és mi magunk is építjük össze őket. A tervezéstől a kivitelezésen át egészen termékeink munkába állításáig jelen vagyunk a folyamatban. Ennek egyik legfőbb különlegessége, hogy mindent tudunk a gépekről és az összes alkatrészből rendelkezünk folyamatos utánpótlással is.

Időtálló, masszív és igényesen kivitelezett gépeink száma a vásárlóink igényeinek egyre alaposabb megismerésével nőtt. Családi gazdaságok és nagyméretű ipari vállalatok egyaránt találnak maguknak megfelelő artSteel ágaprítót, rönkhasítót, vagy szalagfűrészt. 

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között tudhatjuk! Tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal.

Tisztelettel a Fejes artSteel Kft. teljes csapata nevében:


Fejes Illés

tulajdonos