artSteel F-120 - Traktor hajtású ágdaraboló Go to product page

  • Cikkszám: F-120
  • Elérhető: Érdeklődjön!
Az artSteel F-120 típusú ágaprító gépet kifejezetten magas szintű, ipari felhasználásra terveztük. A gép vázlemezének anyaga 10 mm vastag, edzett acél, amely lézer technológiával darabolt és élhajlított a pontos és precíz illesztések érdekében. 
A masszív szerkezet, három pont felfüggesztés mindkét szabványnak tökéletesen megfelel (EU1 / EU2). A meghajtott tengely egy anyagból megmunkált mart szabvány, hat bordás, edzett tengelyvéggel. 
A gép 6 késes kivitelben készül. Ágdarabolónk minden egyes alkatrészét (beleértve az aprítókéseket is) teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek.

Milyen teljesítményt nyújt Önnek az artSteel TRA-500 traktorhajtású ágaprító?
A maximális aprítható gally vastagságok:
  • Frissen vágott puhafából: 100mm 
  • Frissen vágott keményfából: 90mm 
  • Száraz keményfa: 70mm    
  • Végtermék hossza: 8-12 cm közötti 
A tölcsérbe beépítettünk egy aktív fékezőrendszert, amelynek segítségével vastag ágak esetében szabályozható az előtolás. A kifúvónyílás 360 fokban forgatható. Az apríték mérete 20-30 mm közötti. Tekintse meg a galériában videónkat, ahol működés közben is láthatja, milyen gyors és hatékony munkát végez az artSteel TRA-500 traktorhajtású ágaprító. Tanyák, kisebb gazdaságok számára és lakossági felhasználásra ajánljuk (IPARI)  Óránkénti gépteljesítmény: 4-6 m³. (Függ a kezelő személyzet számától és az összerakott kiinduló darabolandó famennyiségtől.)