artSteel TRA-500 - Traktor hajtású ágaprító Go to product page

  • Cikkszám: TRA-500
  • Elérhető: Érdeklődjön!
Az artSteel TRA-500 típusú ágaprító gépet kifejezetten magas szintű, ipari felhasználásra terveztük. A gép vázlemezének anyaga 10 mm vastag, edzett acél, amely lézer technológiával darabolt és élhajlított a pontos és precíz illesztések érdekében. 
A masszív szerkezet, három pont felfüggesztés mindkét szabványnak tökéletesen megfelel (EU1 / EU2). A meghajtott tengely egy anyagból megmunkált mart szabvány, hat bordás, edzett tengelyvéggel. 
A gép két késes (+1 ellenkés) kivitelben készül. Ágaprítónk minden egyes alkatrészét (beleértve az aprítókéseket is) teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek.

Milyen teljesítményt nyújt Önnek az artSteel TRA-500 traktorhajtású ágaprító?
A gyorsító áttétellel rendelkező TRA-500 típusú gépünket komoly ipari munkára, kifejezetten nagy volumenű felhasználásra alakítottuk ki. A garat része 270 x 150 mm, ezzel egy rendkívül termelékeny gépet alkottunk, amely akár 8 m3 / óra teljesítményre is képes. A maximális aprítható gally vastagság 12 cm. A tölcsérbe beépítettünk egy aktív fékezőrendszert, amelynek segítségével vastag ágak esetében szabályozható az előtolás. A kifúvónyílás 360 fokban forgatható. Az apríték mérete 20-30 mm közötti. Tekintse meg a galériában videónkat, ahol működés közben is láthatja, milyen gyors és hatékony munkát végez az artSteel TRA-500 traktorhajtású ágaprító. Tanyák, kisebb gazdaságok számára és lakossági felhasználásra ajánljuk (IPARI)