artSteel TREX-500 - Benzinmotoros ágaprító Go to product page

  • Cikkszám: TREX-500
  • Elérhető: Érdeklődjön!
2 350 000 Ft + ÁFA
T-REX 500-as modell az artSteel ipari felhasználásra tervezett aprítógépeinek igazi királya. A gép minden alkatrésze lézer vágott és élhajlított acélból készült, hogy egy masszív, időtálló és fokozott teljesítményre képes géppel támogathassuk vállalkozása sikerét és hatékonyságát.
A T-REX gép szívét egy 16 lóerős Kipor-motor jelenti, összesen 300 kg lendkerékkel. Két késes (+1 ellenkés) kivitelben és kétoldali ciklonnal ellátva készül a hatékonyabb kifúvás érdekében. A plató része Knott gyártmányú torziós tengellyel, letalpalókkal, 2T kapcsoló fejjel műbizonylatokkal ellátva készül. Fontos tudnia, hogy ágaprítónk minden egyes alkatrészét (beleértve az aprítókéseket is) teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek. Az aprítót elláthatja fehér rendszámmal, amely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármilyen körülmények között vontathassa. Zöld rendszám esetén csak mezőgazdasági géppel lehet vontatni - ez az egyszerűbb és olcsóbb megoldás.

Milyen teljesítményt nyújt Önnek az artSteel TREX-500 benzinmotoros ágaprító?
A garat mérete a kések felől 270 mm x 150 mm. A gép figyelemreméltóan komoly, 8-10 m3/ óra teljesítményre képes. Maximális aprítható gally vastagság 12 cm. A tölcsérben egy aktív fékező rendszer található, amivel szabályozható az aprítandó gallyak vastagsága. Egy védőgumi szőnyeggel is elláttuk, amely felfogja az aprítás, darálás során képződő port. A kifúvó kéménye 360 fokban elfordítható. Az apríték mérete 20-30 mm közötti. 

Tekintse meg a galériában videónkat, ahol működés közben is láthatja, mire képes csúcsmodellünk, az artSteel TREX-500 ágaprító. Tanyák, kisebb gazdaságok számára és lakossági felhasználásra ajánljuk (IPARI)