artSteel TRA-150 - Traktor hajtású ágaprító Go to product page

  • Cikkszám: TRA-150
  • Elérhető: Előrendelés (2 - 3 hét)
Az artSteel TRA-150 típusú ágaprító gépet már teljes mértékig ipari felhasználásra terveztük. A gép vázlemezének anyaga 5mm vastag, edzett acél, amely lézer technológiával darabolt és élhajlított a pontos és precíz illesztések érdekében. 
A három pont felfüggesztés mindkét szabványnak tökéletesen megfelel (EU1 / EU2). A meghajtott tengely egy anyagból megmunkált mart szabvány, hat bordás, edzett tengelyvéggel. 

Négy késes kivitelben készül (+ egy ellenkés). A kiírt teljesítményhez elengedhetetlen fontosságú a megfelelő élezés. A késeket 5-6 alkalommal lehet élezni, mielőtt cserére szorulnának. Itt fontos megjegyeznünk, hogy ágaprítónk minden egyes alkatrészét (beleértve az aprítókéseket is) teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek.
Milyen teljesítményt nyújt Önnek az artSteel TRA-150 traktorhajtású ágaprító?
A gyorsító áttétellel rendelkező TRA-150-es gépünket elsősorban ipari munkára ajánljuk. A garat nyílása a kések felől 150mm x 150mm, így a gép kifejezetten termelékeny. Teljesítménye 3-4 m3 / óra, de ez az emberi tényező függvényében akár tovább is növelhető. 
Az apríték mérete 25-50mm közt alakul, nem fülled össze, mert nem fűrészpor méretű, így tökéletesen alkalmas csigás automata kazánokba, talajtakarásra, vagy mulcsozásra.

Tekintse meg a galériában videónkat, ahol működés közben is láthatja, milyen gyors és hatékony munkát végez az artSteel TRA-150 traktorhajtású ágaprító. Tanyák, kisebb gazdaságok számára és lakossági felhasználásra ajánljuk (IPARI)